Dorpshuis Kerstendal

Kerstendalseweg 17
6571 BM Berg en Dal
024-6842964
www.kerstendal.nl

Kerstendal is het dorpshuis van Berg en Dal waarin plaats is voor jong en oud in ons dorp. Hier vinden vele  verenigingen en  groepen hun thuis. Voorbeelden zijn de kinderopvang en buitenschoolse opvang en “de Huiskamer”.

Waar vinden in grote lijnen welke activiteiten plaats?

In onze huiskamer; een plek voor ontmoeting met elkaar bijvoorbeeld op maandag- woensdag- en vrijdagochtend en de sportzaal waarin allerlei sportieve activiteiten plaatsvinden. In de foyer oefent muziekgezelschap Edelweisz op vrijdagavond, zijn de activiteiten van de Bond van Ouderen, vindt u regelmatig biljartclubjes, wordt geklaverjast en bridge gespeeld en het is een vergaderlocatie voor de gemeente. Van het podium maakt de basisschool regelmatig gebruik bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de musical aan het eind van het schooljaar. Ook Sinterklaas verwelkomt St. Berg en Dals Bloei hier jaarlijks en carnavalsvereniging De Berggeiten organiseert in Kerstendal het Prinsenbal en de andere carnavaleske festiviteiten.

Wilt u iets organiseren? Op onze website www.kerstendal.nl is het dagelijks rooster van alle activiteiten in Kerstendal te vinden. U ziet ook met wie u contact opneemt als u een ruimte in Kerstendal wilt huren.

Ons dorpshuis wordt helemaal gerund door vrijwilligers. Door deze vele vrijwilligers wordt dagelijks een actieve bijdrage geleverd om het reilen en zeilen in Kerstendal in goede banen te leiden; de bardiensten, het onderhoud, de verhuur, het beheer en bestuur.  Door al deze taken is het altijd mogelijk om u aan te sluiten bij onze groep vrijwilligers. Kom gerust een kijkje nemen in Kerstendal. Heeft u vragen of wilt u zich als vrijwilliger inzetten? Neem dan contact met een van ons op. Tot ziens in Kerstendal!