Wandelen met…

Contactpersoon: Bart de Kroes
bartdekroes@gmail.com / 06 10 134 234
Elke derde woensdag van de maand. Om 10.00 uur.
Via de agenda op de Home pagina wordt exacte datum en vertrekplaats aangekondigd.

Op de stippellijn kan van alles ingevuld worden. Met elkaar, met de huisarts, met een wethouder, met een betrokken buurtbewoner, met een fysiotherapeut, met het sociaal team, enz. Tijdens de wandeling kunnen we meer leren over de omgeving aan de hand van een thema of gewoon genieten van het gezelschap en de natuur.

Samen wandelen is in ieder geval gezond en fijn. Niet alleen kan een half uur wandelen per dag veel ernstige aandoeningen voorkomen, een kans om in beweging te komen als men wel wil maar net niet weet met wie. Het wandelen is ook een gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, om wat gezelligheid. Dat is óók heilzaam.
Daarom is er ook in Berg en Dal gestart met een wandelgroep. Frequentie en route worden bepaald op basis van animo en mogelijkheden van de deelnemers (gedacht wordt aan circa een uur wandelen). Maar de beweegroute waar een aantal inwoners en professionals mee bezig zijn (met bankjes langs de route) wordt in ieder geval mee genomen. Iedereen mag meelopen en daarom wordt er rekening gehouden met het tempo van de wandeling.

De eerste wandeling was op woensdag 15 februari 2017 om 10.00 uur. We sloten af (voor wie dat wilde) met een kop koffie. We startten de laatste tijd bij Fletcher Hotel Erica.

Wees welkom om mee te wandelen!