Loopgroep de Vrije Lopers

Informatie en aanmelding voor de gratis proeftrainingen:
info@vrijelopers.nl


of kom langs onze trainingstijden bij
Tennis Vereniging Berg en Dal, Molenbosweg 10.

Vrije Lopers pieken in verantwoord en ontspannen lopen

Bij loopgroep de Vrije Lopers loop je hard in een ontspannen sfeer en op je eigen niveau. In één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je combineert hardlopen met de gezelligheid van een kleine club. Ervaren en gediplomeerde trainers begeleiden je. Je krijgt de looptechniek goed onder de knie en je bouwt conditie op een verantwoorde manier op.

Op je eigen niveau, in je eigen tempo, op een tijd die jouw past

Je kunt op elk niveau starten. Na een gezamenlijk begin vormen zich twee of drie niveaugroepen.  Binnen die groepen houden de trainers rekening met verschillen in niveau, bijzonderheden of blessures. Ze hebben aandacht voor je individuele stijl en behoefte.

Wij trainen op dinsdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 20.45 uur en op zaterdagochtend van 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur. Na het lopen kletsen de meesten nog na onder het genot van koffie en thee.

Wandelen

Naast hardlopers is er inmiddels ook een groeiende groep actieve wandelaars. Zij starten op dezelfde tijd als de hardlopers, ook vanuit de tennisvereniging Berg en Dal. Geschoolde wandelbegeleiders zorgen voor een gevarieerde en verantwoorde tocht met voor elk wat wils.

Gratis proeftrainingen

Wil je eerst eens rondkijken bij de Vrije Lopers? Dat kan. De eerste twee trainingen zijn gratis. Neem vooral eens een kijkje op onze website of neem contact op via info@vrijelopers.nl. We zien ernaar uit je te verwelkomen!