4e Rolling Dinner Berg en Dal 4 maart inschrijven uiterlijk 31-1-2023

Datum Locatie Start tijd Eind tijd
31-01-2023 Berg en Dal bij iemand thuis 17.30 -

Bij deze nodigen we je uit om deel te nemen aan het vierde Rolling Dinner. Dit is gepland op zaterdag 4 maart 2023!

Hoe werkt het?
Je schrijft je in als koppel en verzorgt één gang bij jullie thuis. Je mag je ook inschrijven met iemand anders dan je eigen partner! Maar, het diner dient wel plaats te vinden in Berg en Dal. Een van beide gastvrouwen/-heren mag best buiten Berg en Dal wonen. Er komen dan twee andere koppels bij je eten. In totaal nuttig je drie gangen telkens met twee andere koppels op drie verschillende adressen. Van tevoren weet je niet wie er bij jullie komen en bij wie jullie gaan eten.
 
Uiteraard hoor je van ons, ook dit keer weer, ruim van tevoren welke ronde bij jullie thuis is. We gaan bij indeling van de rondes uit van voor-, hoofd- en nagerecht. De adressen voor de volgende rondes krijg je op de avond zelf; steeds een kwartiertje voordat je verwacht wordt op het volgende adres.
 
Net zoals vorig jaar heb je per gang steeds een uur de tijd! Daarna verplaats je je naar het volgende adres. We houden rekening met steeds een kwartiertje “reistijd”.
 
Het startadres
Het adres waar je als eerste wordt verwacht ontvang je op de dag zelf tussen 17:30 en uiterlijk 18:00 uur. Je wordt vervolgens om 18:15 uur op het eerste adres verwacht voor de eerste gang. De tweede gang begint om 19:30 uur en de laatste gang begint om 20:45 uur. Ongeveer een kwartiertje voor de start van de volgende gang ontvang je een SMS- of What’s app-bericht met het adres waar je naartoe moet.

Vanaf 22.00 uur zien we iedereen graag bij Kerstendal. Blijf dus niet te lang hangen op je laatste adres, want het is ook leuk om te zien wie er allemaal meededen en om lekker na te borrelen.

 Wil je meedoen? Schrijf je dan gelijk in. 

Aanmeldlink : https://us17.campaign-archive.com/?u=0dee9da18f71683561bf1efde&id=8e9719ca57

Let op: We verwachten geen culinaire hoogstandjes, het gaat om de gezelligheid.